a tengerrel én is összeházasodnék, simán

Igazából térképet kéne épp hegesztenem a linkekhez, amiket elfelejtettem, és nem tudom, miért olyan érzés, mintha beledörzsöltem volna a szempillafestéket a szemembe, amikor a szempillafestéknek legfeljebb a félméteres távolában jártam, és nagyon komoly problémát okoz, hogy semmi sem jut aze szembe, ami kényelmes és gót (de legalább fekete) és jól is áll nekem, valamint a birtokomban van, és ruhaféle. A tök jó ruháimon mind színes minták vannak, szóval nem gótok (vagy legalább feketék), nem mintha egyébként bárkit érdekelne, mit veszek fel, ha lenyűgöző személyiségem épp átütő erővel azt sugározza, hogy „azt a kurva élet, mit keresek én itt, de ha most tovább iszom, akkor még bántani is fogok embereket, miért nem maradtam én otthon, miért nem, hát úgy tudtam, hogy ez lesz”, és akkor ez még a jobbik eset, mert ezen kívül még sugárzhatja azt is, hogy „a jóindulatú hülyeségig ittam magam, de az is lehet, hogy tényleg ilyen elképesztően buta vagyok, neeeem tudoooom, de azt meggyőzően”, illetve úgyis az lesz a vége, hogy ártatlan kukákat fogok rugdalni dühösen, vagy harmadrangú prózát, esetleg huszadrangú lírát próbálok összeeszkábálni a fejemben ködösen kavargó hiszti körül. Továbbá a pokolból sürgősséggel felpostázott másnap.

A múltkor egyébként teljesen hosszas eszméket futtattam bele a noteszembe a szeretet témaköréről, annyira meghatottam magam, hogy még könnyeket is elmorzsoltam, miközben néztem a ködbe vesző tájat, és a zöld különféle árnyalatait elemeztem (nem, továbbra sincs olyan hideg zöldünk, mint az íreknek. Még ennyi hó-eső-esőshó-havaseső után sem), de lehet, hogy azért pityeredtem el, mert a végére már tisztára Coelhonak éreztem magam, és az meg már milyen. Továbbá minek.


(Ha valakit esetleg érdekel, milyen nagyon szépen tudok énekelni, amikor épp nem nekem kéne. Így, egy év elteltével már egészen megbarátkoztam vele.)