szétszórt

Persze, volt már ennél szilánkosabb a figyelmem, de igazából kevésbé kínos a saját telefonomat elhagyni, mint valaki más könyvét, és miegymás. Akkor is, ha az erősen agyhiányos állapotnak alighanem ahhoz is volt köze, hogy teljesen véletlenül összefutottam egy gimnáziumi osztálytárssal, és elmondhatatlanul furcsa volt, hogy valaki, aki egykor az egyik legjobb barátom volt, mennyire nem hiányzott abban a 12 évben, amikor nem láttam. És persze, tudtunk miről beszélni, és jó volt látni, de

hagyjuk is, ez nem az a blog, ahol a nézeteimet fejtegetném a világról, nem mintha lenne olyan blog, ahol ezt teszem, elvégre a legfőbb nézetem a világról az, hogy fejtegesse róla a nézeteit valaki más, jellemzően olyan, akinek hat anyja van. Írásban. Élőben magam vagyok a Bölcsességek Tárháza, az Okoskodás Netovábbja, és az Alfák Rómeója csak azért nem, mert ennyire sosem merültem bele az LGBT szubkultúrákba.

Erről jól az eszembe jutott valami, de mire befejeztem a mondatot, már el is felejtettem. Hát, ilyen napokat élek.


A boltban megint elkérték a személyimet, aminek természetesne kínos röhögés lett a vége, mert ugyan kicsit kócos voltam, és nagyon elbújtam a kötött garbóban, azért nem nézhettem ki tizennyolcnak, hát még tizenhétnek. Szép dolgokat csinálok, egész kényelmesek is, bár némelyiket még tesztelnem kell, hogy mennyire gyűrődik viselés közben (követik a nyak ívét, és hajlanak, ahogy az ember mozgatja a fejét), néha egyszerűbb lenne az élet, ha nem érdekelne, hogy dolgokat csináljak, mennyivel jobban oda tudnék figyelni a dolgomra, például, hogy ne hagyjak el mindig mindent, könyveket az utcán, az országot iratok nélkül, bár szerintem tőlem még az is kitelne, hogy egy egész államot leteszek valahová, és ott felejtem.