100% laktózmentes sör

Az előbb megfogalmazódott bennem az az igény, hogy kéne diétás vaníliapudingot készíteni, de csak diétásat, és csak rizstejjel, azt hiszem, megrontott a XXI. század.

Már annyira hiányzik, hogy megint nincs játék a gépemen, hogy álmomban beöltözött rocksztárok csatáztak életnagyságú WarCraftIII térképeken, meg kell mondanom, hogy egyik-másik kifejezetten kju:t volt teljes lovagi menetfelszerelésben, ez meglepett, mert valahogy eddig azt hittem, ha már ilyen témájú álmodozásokba keverném, inkább valami alulöltözött, sármos ork grunt lenne (ebből is látszik, hogy nem Jerry Cantrellről van szó, Jerry Cantrel egyértelműen blood elf spell breaker). Miután az aranybányát őrző sárkányokkal nem tudtak mit kezdeni (a lovagok, a gruntok és a spell breakerek nagy közös bánata, hogy nem támadnak levegőbe), hagytuk a fenébe az egészet, és palacsintát ettünk és sört ittunk, ami azért furcsa, mert ezekből mostanában nincsen akkora elvonásom, igaz, a megfelelő rocksztárokkal palacsintát enni, az csak jó lehet (sört inni meg mindenkivel jó, nem?).

Ébren lényegesen unalmasabb dolgok történtek velem, elmentem sétálni, vettem salátát, mostam és teregettem, lényegesen unalmasabb dolgok, nincs is mit hozzátennem.