útra egészkész

Mi indíthat embereket arra, hogy golyós dezodort rántsanak a villamos közepén, és ne féljenek használni sem? Én is szoktam reggel elaludni, rohanni, nemfésülködni, de akkor is... egy villamos közepén???

Degeszre tömött hátizsákom a falnak támasztva, egy tíz centi magas papírkupac köztem és a billentyű között, és még biztosítást is kell szereznem. Kezdek izgulni.

Reggel megtaláltam az öreg Jordan blogját és megnyugodva olvastam, hogy ezek szerint eredményes a gyógykezelés. Remélem, még sokáig köztünk marad! És kopaszon is igazán tiszteletet parancsolóan néz ki, nem? Sőt! Jim (ez ám az igazi keresztneve) és Harriett azon ritka párok közé tartozik, akikre jó ránézni, mert látszik, hogy hogy összetartoznak, és hog yboldogok együtt. Jim sehová sem hajlandó elmenni a felesége nélkül, 2003-ban Magyarországra is magával hozta. Én akkor találkoztam velük többször is, és mindannyiszor megdöbbentett és elbűvölt, hogy mindketten milyen műveltek, szerények és kedvesek - egymással és a rajongóikkal egyaránt. És az anekdotáik... Remélem, hogy ez az életerő és életkedv átsegíti őket a mostani nehézségeken is, és hogy tényleg   gyógyulófélben van az öreg.