időjárás helyett

Remélem, ez a havazás komoly, mert viccnek már kicsit durva volna.

Csak akkor jöttem rá, hogy összekevertem a csokis cappuccino-ba állított szívószálat a müzlis kanállal, mikor már majdnem kiszúrtam a szemem. Megy ez nekem.

Kitaláltam, hogy előszedem az eredeti Hurt-öt, ha már Johnny Cash abszolút zseniális feldolgozását többször is hallottam a múlt héten, és mindannyiszor szilánkosra törte a pici szívem (mert hogy mikor '94-ben a Tisza közepén, egy kenuban heverészve énekeltem bele az árnyékban36fokba, és hej, de régen volt az, és hej, de jó, és erre jön egy csomó fürtös, és eltolja élőben), szóval jól elő is szedtem, és talán hiba volt mégis, mert most vadul függök a The Downward Spiral-on, és azért összességében az nem egy pozitív kicsengésű lemez. Bár hirtelen több számával is tudtam azonosulni. Csak nem vagyok benne biztos, hogy ez jó és egészséges.

Egészségről szólva, nem tudom, hogy ez most a ginsengnek, a kasvirág cseppeknek, vagy a múlt hétvégén gyorstalpalón lehúzott, enyhe influenzának köszönhető, de nem kaptam el egy interjúalany pusztító nátháját sem - ellenben Asztrogóttal, aki fél szót, ha váltott valamelyikükkel, és azóta is tüsszög. Ginseng és kasvirág rulez. És azt is élve megúsztam, hogy 3x20 percet kerengtem vékony hosszúujjú pólóban a fagyban, pedig a végén már 5 centis kilengéssel remegtem. Valamikor nőtt a szervezetemnek ellenálló képessége.